Veilig uitgevoerde afbraakwerken

Afbreken lijkt eenvoudig maar het is zeker een stiel op zich. U wil uiteraard dat de afbraakwerken veilig, doordacht en zo proper mogelijk uitgevoerd worden. Deze troeven beheerst A&D Recup uit Harelbeke allemaal.

Kleine afbraakwerken

Zet u zelf niet in het stof of loop geen risico’s op brokstukken maar doe een beroep op de expertise van flexibele slopers. De firma staat erg sterk in kleine afbraakwerken. Een gevel afbreken, vloeren uitbreken of plafonds weghalen, u weet voortaan aan wie u deze klussen tijdens de verbouwingen kan overlaten.

Metalen constructies

Als ophaalbedrijf van oude metalen is A&D Recup helemaal op de hoogte van deze materialen. Dus heeft u nood aan een aannemer om uw metalen constructies neer te halen? Dan heeft u nu de ideale partner gevonden. Nadat de constructie is afgebroken, haalt de firma het oud ijzer en andere materialen op voor een duurzame recyclage van de metalen.

Zelf afbreken

De zaak loodst u dus feilloos doorheen de afbraakwerken in Harelbeke en ruime omgeving. Daarna blijft u niet met overbodig puin zitten en kan u weer aan opbouwen denken. Maar ook wanneer u zelf wil gaan breken, biedt de firma u een oplossing aan. Dankzij de verhuur van big bags wordt het eenvoudiger om uw puin af te voeren.

Contact

Wacht vooraleer u met een sloophamer op een vloer of een metalen constructie vliegt. Regel eerst een afspraak met A&D Recup en ervaar hoe vlot en tegen interessante prijzen afbraakwerken mogelijk zijn.